A e kujtoni Bertinën dhe Erionin e “Big Brother”, vjen lajmi sh o kues për ta

Lajme nga Bota


Ato ende sot vijojnë të jenë në vëmendje të mediave rozë. Pas shumë vitesh nga l idhja e tyre në ‘Big Brother’, Bertina Mehmeti dhe Erion Zeqiraj kanë vendosur të flasin hapur për m arrëdhënien e tyre.

E ftuar në një emision, Bertina ka thënë se ajo është diçka e së shkuarës, megjithatë ajo nuk është p enduar aspak. “Unë do të doja të isha Bertina, por nuk jam p enduar. Unë jam kështu, bëj atë që nd iej dhe kaq”, – ka thënë ish-banorja.

E mesa duket pas Bertinës ka v endosur të flasë edhe Erioni.

Në një intervistë për gazetën “Panorama” ai ka folur për j etën e tij pr ivate dhe s igurisht nuk m und të shp ëtonin pyetje për të shkuarën e tij. I pyetur nëse ka ende k ontakt me Bertinën, Erioni ka thënë:

“Të them të drejtën, nuk është se kam pasur kontakt me të dhe nuk kam qenë shumë kurioz për jetën e dikujt. Fatmirësisht ose f atkeqësisht, as nuk jemi pë rballur me njëri-tjetrin. Kështu që se di çfarë do ndodhte. Por në nd arjen tonë nuk është se ka ndodhur ndonjë gjë për të qenë a rmiq”.

Kurse për vajzën që do të zgj edhë në të ardhmen si partneren e tij, ish-banori ka thënë se më shumë pëlqen të vlerësojë nga ana shp irtërore dhe jo nga pamja e jashtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *