A e kishit zgjedhur këtë veshje si të Remzies

Lajme nga Bota

Remzie Osmani është një këngëtare që njihet për zërin që ka dhe stilin që e praktikon.

Shumicën e kohës ajo kalon në lajm, duke realizuar gjithmonë imazhe të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, në fotografinë që shihet kur ka qenë e re këngëtarja shfaqet me një stil pak më ndryshe, duke treguar veshjen që ka përdorur në atë kohë.

Por, ju e kishit zgjedhur një model të tillë gjë që tani nuk e përdorë pothuajse askush.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *