A e keni parë si duket pa grim Miranda Hashani?

Lajme nga Bota

Miranda Hashani mbetët një këngëtare e pëlqyer për publikun.


Këngët e saj unike, gjithmonë marrin vëmendje duke goditur me tekstet e veçanta, shkruan “Kosovarja”.

Përveç në muzikë, ajo mbetët një emër i njohur edhe me stilin e veçantë që ka.

Këtë herë, duke u shfaqur e thjeshtë dhe pa pikë grimi ajo tregon që është e pakompleksuar në raport me ndjekësit e saj.

Për më shumë, shikojeni se si duket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.