A e keni ditur se Xhynejti është i m artuar në jetë reale dhe ka një grua teper të bukur dhe një vajzë të sapo lindur! (FOTO)

Lajme nga Bota


Murat Danacı lindi në 1976 në Manisa. Ai përfundoi arsimin në Konservatorin Shtetëror të Universitetit Anadolu. Murat Danacı, i cili u takua në ekran me serinë e llogaritjes, më vonë u shfaq në serialin Dh imbja e Ze mrës.


Transmetuar në Star TV; me protagonistë Gaye Turgut Evin, Saim Karakele dhe Şeyma Korkmaz, është në kastin e serialit Beni A ffet dhe portretizon k arakterin e Cüneyt.

Murat Danacı lindi në 1976 në Manisa. Ai përfundoi arsimin në Konservatorin Shtetëror të Universitetit Anadolu. Murat Danacı, i cili u takua në ekran me serinë e llogaritjes, më vonë u shfaq në serialin Dh imbja e Ze mrës.

Transmetuar në Star TV; me protagonistë Gaye Turgut Evin, Saim Karakele dhe Şeyma Korkmaz, është në kastin e serialit Beni A ffet dhe portretizon k arakterin e Cüneyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *