A e keni ditur se Kaderi në jetë reale është e martuar, shihni sa të bukur e ka bashkëshortin! (FOTO)

Lajme nga Bota

Ceren Yalazoğlu lindi në 1992 në Ankara. Ai përfundoi arsimin në Universitetin Çanakkale Onsekiz Mart, Departamenti i Arteve Skenike dhe Vizuale. Ai ka hyrë në karrierën e tij të aktrimit me serialin Beni Affet, të cilin ai e ka marrë në lojë që nga viti 2011, dhe seriali ringjall karakterin e Kader.


Ceren Yalazoğlu lindi në 1992 në Ankara. Ai përfundoi arsimin në Universitetin Çanakkale Onsekiz Mart, Departamenti i Arteve Skenike dhe Vizuale. Ai ka hyrë në karrierën e tij të aktrimit me serialin Beni Affet, të cilin ai e ka marrë në lojë që nga viti 2011, dhe seriali ringjall karakterin e Kader.Ceren Yalazoğlu lindi në 1992 në Ankara. Ai përfundoi arsimin në Universitetin Çanakkale Onsekiz Mart, Departamenti i Arteve Skenike dhe Vizuale. Ai ka hyrë në karrierën e tij të aktrimit me serialin Beni Affet, të cilin ai e ka marrë në lojë që nga viti 2011, dhe seriali ringjall karakterin e Kader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.