A e dini se çka punon gruaja e Cimes!

Lajme nga Bota


A e dini se çka punon gruaja e Cimes! Bashkëshortja e humoristit Rasim Thaçi-Cima, është e njohur për publikun, pasi media disa herë është marrë me të.

Zonja Shukrie, është bashkëshorte dhe nënë e lumtur e një vajze dhe dy djemve, e prej disa vitesh edhe gjyshe.

Shkuria, duket mirë dhe mjaftë e lumtur me jetën e saj familjare, por edhe profesionale.

Zonja Shukrie, me profesion është motër medicinale.

Pra, bashkëshortja e Cimes ka një profesion mjaftë human dhe është në shërbim të të tjerëve.

Gruaja i shëron, e Cima i disponon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *