A e dini përse Besim Dina nuk u m artua kurrë ? Do tju lënë mendt kur ta kuptoni arsyen..

Lajme nga Bota

Moderatori dhe komediani i njohur shqiptar, Besim Dina, ka qenë pjesë e një interviste të shk urtër televizive. Ai nga Prive është pyetur se a I ka rënë pishman që nuk është ma rtuar deri më tash.E përgjigja e tij, ishte epike.“Kom gabu plot herë, kështuqë s’kam pse me u pendu sepse s’kam ba g abim”, ka thënë ai.


Moderatori dhe komediani i njohur shqiptar, Besim Dina, ka qenë pjesë e një interviste të shk urtër televizive. Ai nga Prive është pyetur se a I ka rënë pishman që nuk është ma rtuar deri më tash.E përgjigja e tij, ishte epike.“Kom gabu plot herë, kështuqë s’kam pse me u pendu sepse s’kam ba g abim”, ka thënë ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *