9-vjeçarja ndërron jetë në gjumë pas infektimit me Co vid, familjarët rrëfejnë ngjarjen

Lajme nga Bota


Në orët e para të 2 shkurtit, 9-vjeçarja Makenzie Gongora nga San Antonio, Texas ndërroi jetë papritur pasi u fut në shtrat nga nëna e saj, Kristle Gongora.


Në intervistat me TODAY, anëtarët nga të dy anët e familjes së saj thonë se ajo vdiq tre ditë pasi doli pozitive për COVID-19.

Motra e babait të Makenzie, Erica Gongora, tha për TODAY se Makenzie u ankua se kishte një dhimbje koke dhe dhimbje barku me të vërtetë të keqe kur ishte në shkollë më 29 janar. Gjithashtu kishte edhe ehte.

Sipas tezes së Makenzie, Victoria Southworth, 37 vjeç, nëna e Makenzie e çoi atë në Qendrën Mjekësore të Ushtrisë Brooke për të bërë një test COVID dhe një tëst për grip. Ky i fundit doli negativ ndërsa, Covid pozitiv.

“Kenzie nuk kishte ndonjë problem me frymëmarrjen,” tha Southworth. “Nuk kishte asgjë madhore. Të gjitha simptomat ishin të lehta.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *