9-vjeçari ka bërë 20 operacione, Elvis Naçi jep lajmin e mirë: Shqiptarët i dhanë para për t’i shpëtuar jetën

Lajme nga Bota


Dean Berberaj është vetëm 9 vjeç, dhe deri më tani ka kryer hiç më pak se 20 ope racione. Deani rre zikon jetën, çdo ditë bën Dialize e nuk jeton dot pa aparaturen.


Venat po i dë mtohen dhe mezi po qëndron nga dh imbjet. Familja ka gjetur një spital në Itali, ope racionet për t’ia ndërtuar rrugët urinare nga e para dhe transplatin e veshkës që do t’ia dh urojë babai, kushton 105.000 euro, shifër kjo e cila është arritur të mblidhet.

Është Elvis Naçi ai i cili ka bërë me dije se Deani do të niset shumë shpejt për në Itali.

“Lajm i Madh: Faleminderit Zot! Deani do te niset shume shpejt me avion charter per ne Itali. Le te lutemi bashke per Deanin qe te sherohet plotesisht. Çdo Amin i juaji qofte lehtesim per dhimbjet dhe sherim per te. Amin!”, ka shkruar Naçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *