7 vite më parë, nuk do ta besoni si dukeshin Soni, Tuna dhe Miriam dikur

Lajme nga Bota


7 vite më parë, nuk do ta besoni si dukeshin Soni, Tuna dhe Miriam dikur
Miriam Cani, Soni Malaj dhe Tuna kanë qenë dhe vazhdojnë të jenë mikesha shumë të mira me njëra tjetrën.


Ato janë frekuentuar prej kohësh dhe shpesh herë i kemi parë bashkë sidomos vite më parë.

Vajzat kanë kujtuar në instagram një foto të 7 viteve më parë gjatë një mbrëmjeje së bashku, ndërsa pozojnë bashkë duke u argëtuar nën shoqërinë e njëra tjetrës.

Po ashtu si sot, vajzat vazhdojnë të jenë në super formë dhe pavarësisht se kanë kaluar 7 vite asnjë gjë nuk ka ndryshuar, madje duken edhe më të mira se dikur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *