38-Vjeçarja Bëhet Nënë Për Herë Të Parë Pas 8 Ab Ortesh: “Është Mrekulli, Kisha H Umbur Shpresat Përgjithmonë”

Lajme nga Bota

38-vjeçarja bëhet nënë për herë të parë pas 8 ab ortesh: “Është mrekulli, kisha h umbur shpresat përgjithmonë”

Rachael Bosworth nuk e kishte marrë kurrë me mend që të paturit një fëmijë, do të kthehej në një kalvar v uajtjesh dhe ab ortesh të njëpasnjëshme.


38-vjeçarja nga Hampshire kishte ëndërruar gjithmonë të bëhej mama dhe të kishte një familje të madhe e të bukur, dhe kur u takua me bashkëshortin e saj Ian, ishte më e bindur se kurrë që do i përkushtohej rritjes së fëmijëve.

Mirëpo gjërat për çiftin e ri nuk shkuan aspak siç do të kishin d ashur, në gati 12 vite ma rtesë Rachael u d etyrua të ab ortonte plot 8 herë, derisa në jetën e saj erdhi në janar të 2017-ës, Ellis.


Ishte viti 2009, kur ajo mbeti sht atzënë për herë të parë, një lajm i cili sigurisht l umturoi mamanë e re në pritje të ëmbël. Çdo gjë po shkonte shumë mirë, derisa filloi të shfaqte pr oblemet e para. ”Në m omentin e parë kur mora vesh se isha sht atzënë, vendosa të shk ëputem nga puna dhe t’i përkushtohesha ma ksimalisht kësaj etape të re në jetën time. U konsultova me mjekët dhe çdo dukej në rregull, derisa pashë disa nj olla gjaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *