“3 vite pa ta ndi erën”, reperi shqiptar përlot me fjalët e tij për babain e tij të ndjérë

Lajme nga Bota

Arian Agushi apo i njohur ndryshe për publikun si këngëtari Gold AG, na ka emocíonuar me postimin e tij në Instagram.

Ai vízitoi vàrrin e babait të ndjerë, Xhemaludin Agushi që e thérrísnin me emër pérkédhelës Xhixhia.


I ati i reperit ka vdékur në vitin 1992 kur ai ishte vetëm 6 vjeç. Ai ka publikuar një foto të babait të tij i cili nuk jeton më, duke i dedikuar fjalë zemre.

Ato fjalë që burojnë nga shpirti dhe të gjithë që nuk e kanë pranë babain e tyre i kuptojnë fjalët e tij.

Gold AG nuk ka qenë prej tre vitesh në Preshevë dhe në vàrrin e babit të tij dhe për këtë arsye ai është prékur kaq shumë.

“3 vite pa ta ndi erën Preshevë, malli ma i madh është për vàrrin e babës. Sot vllau jem @granithysenii paska qenë me vizitu, me pastru dhe me mbjéllë lule. Faleminderit pa fund nuk do ta harroj sa të jetoj. U pafshim për të mira toka ime”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *