26-VJEÇARI NDËRRON JETË PAS KATËR DITE QË THA SE KISHTE DHI MBJE DHËMBI, INFEK SIONI I SHKOI DERI NË ZEMËR: LA JETIME DY VAJZA

Lajme nga Bota

Një 26-vjeçar ka ndërruar jetë, pasi kishte dhi mbje dhëmbi. Vadim Anatoliyevich Kondratyuk baba i dy vajzave po udhëtonte për në New York kur filloi të kishte një dhim bje të fortë në gojë.

Gruaja e tij tregoi për ”CBS News” se ai kishte ndaluar në Oklahoma tek një dentist, ku kishte marrë mjekim. Ai i dha edhe anti bioktikë. Po kur u kthye në New York dhi mbja u kthye sërish.

Vëllai i tij mendoi se do ishte më mirë që ta çonte në shtëpi, por gjendja e tij u përkeqësua gjatë rrugës, kështu që dy të rinjtë ndaluan në një spital të Utah.

Katër ditë më vonë, Natalya, gruaja e tij, mori një telefonatë nga një mjek, i cili i tha se burri i saj kishte ndërruar jetë. Mjeku i shpjegoi familjes se inf eksio ni dentar kishte përparuar dhe ishte përhapur në të gjithë trupin e tij.


Për fat të keq, an tibio tikët nuk ishin aq të fortë për të luf tuar in feksi onin, dhe përfundimisht zemra e saj pushoi.

Gruaja e tij tha:
Ne u lutëm gjithë natën, duke shpresuar se do të mbije tonte. Por ishte vullneti i Zotit. Ne folëm me mjekët. Shërimi ishte thjesht i pamundur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *