Habija e rradhes : Ju duhet vetem nje cope “Qepe” vendosni brenda veshit dhe i thoni lamtumire kolesterolit dhe disa

Përfitimet e qepës janë konfirmuar nga shumë studime shkencore. Ata nxisin sistemin imunitar, balancojnë hormonet, përmirësojnë shëndetin e zemrës, qetësojnë nervat. Qepët ndihmojnë gjithashtu duke ulur nivelin e kolesterolit, përmirësojnë elasticitetin e enëve të gja.k.ut dhe rregullojnë presionin e gja.kut Read more